Parhaat dieetit

Painonpudotus.net esittelee  suosituimmat dieetit. Jos haluat lukea enemmän tietoa suosittelemme kattavaan laihdutosoppaan dieetit artikkeliin. Löyt kuitenkin myös TKY sivulta tietoa erilaisista dieeteistä ja niiden tehosta painonpudotukseen. Dieetti esittelyiden lisäksi tarjoamme lisätietoa kyseisestä dieetistä. Voit myös jakaa vinkkejä omasta painonpudotuksesta ja siitä kuinka hyvin mikäkin dieetti on sinulla toiminut.

Erilaisia dieettejä on:

  • Sairaaladieetti
  • atkinsin dieetti
  • Kaalisoppadieetti
  • lentoemäntädieetti

Esimerkiksi  sairaaladieetti: tämä dieetti nopeuttaa elimistön aineenvaihduntaa ja lisää siten rasvan palamista. Sairaaladieetti kestää yleensä kaksi viikkoa ja sen aikana pitää todella syödä tarkasti  dieetin ohjeen mukaan. Jokaiselle päivällä on ruokaohje aamiaiseen, lounaaseen ja päivälliseen joten sen noudattaminen on helppoa. Sairaaladieetti on liha- ja kananmunapitoinen, joten se soveltuu varsinkin niiden ystäville. Kahden viikon sairaaladieetin jälkeen olo on jopa 8 kiloa kevyempi.

Lentäemäntädieetti on taas hyvä dieetti henkilölle, jonka tarvitsee pudottaa painoa mahdollisimman nopeasti. Lentoemäntädieetti kestää vain neljä päivää ja sen aikana paino yleensä putoaa jopa kilon päivässä. Lentoemäntädieetissä on tarkat ruokaohjeet jokaiselle päivälle on ohjeet: aamiainen, lounas ja päivällinen ja niitä tulee noudattaa tarkalleen, näin voit saavuttaa halutut tulokset. Lentoemäntädieetti ei suositella todella ylipainoisille ihmisille, vaan ihmisille joilla on muutamia liikakiloja.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *