Lisäravinne arvostelut

Hyvin usein ihmiset eivät tiedä mitä lisäravinteita kannattaa käyttää.  Toiset saattavat kuulla kysymyksiä niin kavereilta kuin tuntemattomammattomilta mitä lisäravinteita heidän kannattaisi käyttää. Me suosittelemme kaikkien käyttöön palautusjuomia. palautusjuoman jälkeen, seuraava tarpeellinen on lisäproteiini joka täydentää ruokavaliosta saatavaa proteiinin määrää ja tämän jälkeen aminohappoja ja tarvittaessa treeniboostereita.

Laihdutusoppaan lisäravinne arvostelut auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja ne auttavat myös painonpudotuksessa tai dieetissä

Lisäravinteita kysyjät  jakautuvat kuitenkin useiten kahteen eri joukkoon. Ensimmäiset eivät tiedä lisäravinteista lainkaan vaan, heille pitää aluksi kertoa mitä tarkoittaa proteiini ja hiilihydraatti ja sitten vasta lähteä ehdottelemaan tuota palautusjuomaa. Toinen ryhmä tietää lisäravinteista hieman enemmän, mutta ei ymmärrä mitä muuta eroa laadukkaan ja vähemmän laadukkaan lisäravinteen välillä on kuin usein merkittävästi korkeampi hinta. Yritämme hiukan tarjota selvyyttä noihin laatujuttuihin, siten että kaikki ymmärtävät.

Palautusjuoma lisäravinteet.

Palautusjuomajauheissa korostuu merkittävästi myös tuotteen laadun merkitys. Palautumisjuoma koostuu yksinkertaisesti sanottuna hiilihydraateista ja proteiineista. Toki mukaan laitetaan yleensä muutakin, mutta nuo ovat ehdottomasti tärkeimmät raaka-aineet. Ja kuten perinteisessä proteiinissakin, myös palautusjuoman näiden raaka-aineiden laatu on ratkaiseva asia. palautusjuomaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä proteiinia ja hiilihydraattia tuotteessa on käytetty. Kannattaa ajatella, että mitä enemmän heraisolaattia, sen laadukkaammasta palautusjuomasta on yleensä kyse. Myös tuotteen laktoosin määrään kannattaa kiinnittää huomiota, varsinkin jos omaa herkän vatsan.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *