Lentoemäntädieetti

Lentoemäntädieetti ruokavalio

Lentoemäntädieetti on neljän päivän pituinen dieetti, jonka aikana voi pudottaa painoa jopa neljä kiloa. Neljän päivän jälkeen on kuitenkin pidettävä kuukauden tauko ennen seuraavaa lentoemäntädieettiä. Painonpudotus perustuu lähinnä nesteen poistumiseen kehosta. Neste saadaan poistumaan oikeanlaisen ruokavalion avulla. Dieetti on kehitetty Amerikassa ja sen nimi on peräisin ajoilta, jolloin lentoemäntien paino ei saanut ylittää tiettyä rajaa. Dieetti on yksi suosituimmista nopeista painonpudotuskeinoista.

Lentoemäntädieettiin esimerkki neljän päivän ruokavalio

Päivittäinen ruokavalio koostuu aamiaisesta, lounaasta ja päivällisestä. Iltapalaa ei nautita. Lounaan ja päivällisen yhteydessä mainitut hedelmät ja mehut voi syödä välipaloina, jos ateriavälit tuntuvat jäävän liian pitkiksi. Päivän mittaan on hyvä nauttia runsaasti vettä. Joka päivä nautitaan samanlainen aamiainen, johon kuuluu puolikas greippi ja kahvia tai teetä ilman sokeria ja maitoa. Ruoat voi maustaa halutessaan pippurilla ja yrttimausteilla mutta suolaa niihin ei saisi lisätä.

Päivä 1

Lounaaksi purkki tonnikalaa vedessä tai noin 200g muuta kalaa. Lisäksi salaattia, tomaattia ja omena.

Päivälliseksi kaksi keitettyä kananmunaa, 170g vihreitä papuja lämmitettynä sekä puolikas greippi.

Päivä 2

Lounaaksi 200g broileria, salaattia ja 1,5dl tomaattimehua.

Päivälliseksi 1,5dl kukkakaalia, 1,5dl kurkkua, 170g vihreitä papuja, ananasta omassa mehussaan.

Päivä 3

Lounaaksi 125g rasvaton jauhelihapihvi, sellerinvarsi, salaattia ja omena.

Päivälliseksi puolikas grillibroileri, tomaatti, 1,5dl sokeritonta ananasmehua.

Päivä 4

Lounaaksi kaksi keitettyä kananmunaa, 170g vihreitä papuja, 1,5dl tomaattimehua.

Päivälliseksi 200g pihvi kokolihasta (älä käytä valmistuksessa rasvaa), tomaatti, salaattia, 1,dl ananasmehua.

Lentoemäntädieetti on hyvä keino pudottaa painoaan nopeasti. Sen lyhyt kesto ei tee siitä raskasta ja hermoja koettelevaa vaan neljän päivän kuurilla on helppo pysyä motivoituneena. Lisäksi valmis ruokavalio joka päivälle helpottaa dieetissä pysymistä ja siihen valmistautumista, sillä voit hakea kaupasta etukäteen kaikki dieetillä tarvitsemasi ruoka-aineet eikä ruokakaapissa ole tällöin ylimääräisiä houkutuksia. Vaikka suurin osa lentoemäntädieetillä lähteneistä kiloista onkin nestettä, voi dieetillä saada aikaan pysyvääkin painonpudotusta.

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *